VII Cursa Popular 10 Km s'Hostal de Montuïri 2018

Competition Data

 • Date: 06/12/2018
 • Running
 • Mallorca
 • City: Montuïri
 • Time: 09:30
 • Registered:
 • Limit: 05/12/2018 22:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:

VII Cursa Popular 10 Km s'Hostal de Montuïri 2018

Competition Data

 

 

VI cursa Popular s’Hostal de Montuïri

6 de desembre de 2018.

 Bar Hostal, carretera vella de Manacor, nº59

Reglament:

Art. 1. Organització. – El Club Atletisme Montuïri juntament amb el Bar-Restaurant s'Hostal, organitza la “VI  CURSA POPULAR 10km S'HOSTAL DE MONTUIRI”, que tindrà lloc el dia 6 de desembre de 2018.

 Art. 2.- Horaris y distancies. - S'ajustaran a les edats dels participants y seran les següents:

 • PREINICIACIO 100mts 09:30h
 • INICIACIO 300mts 09:35h
 • BENJAMINS 600mts 09:45h
 • ALEVINS 900mts 09:55h
 • INFANTILS 1200mts 10:05h
 • CADETS 1500mts 10:20h.

Prova absoluta 10km, masculí i femení a les 11:00h.

Aquestes dades son aproximades, només es pot assegurar l'horari d'inici a les 09:30h, les demes, anirem donant les sortides segons l'organització i el bon desenvolupament de la jornada.

Art.3.- Recorregut. - El recorregut dels més petits es farà al mateix carrer on està ubicat el Bar Restaurant s'Hostal, C/ Carrer Constitució.

La cursa absoluta tendrà Sortida i Arribada just al davant del Bar-Restaurant s'Hostal.

El recorregut de la prova absoluta serà el següent: SORTIDA neutralitzada davant del Bar -Restaurant s’ Hostal,  C/ Carrer Constitució, C/ De Palma, C/ Des Garrover , Ma-3201, C/ Camí de Manacor, C/Constitució, Camí Cementiri, Rotonda Ma-3210, Ses Rotes, Camí des Puig, Ma-3210, Rotonda Ma-3210, Camí Cementiri, C/ Carrer Constitució, ARRIBADA davant Bar -Restaurant s'Hostal.

Art. 4.- Avituallament. – Durant el recorregut hi haurà un sol avituallament d'aigua situat aproximadament al km5.

Al final de la cursa també hi haurà avituallament.

Art.5.-  Categories.  -  Les categories estaran detallades al cartell publicitari de la cursa o també a la web de www.elitechip.es.

Art. 6.- Edat Mínima.  -  L'edat mínima per participa a la cursa absoluta de 10km serà de 16 anys complits. I els menors de 18 anys hauran de portar autorització escrita per els seus pares o tutors a participar en la cursa.

L'autorització estarà disponible a la web de Elitechip.

 Art. 6.- Classificacions. - Les classificacions estaran disponibles als atletes el mateix dia de la prova.

Art. 7.- Horari. - Les proves per els mes petits començaran a partir de les 9:30h i la prova absoluta tindrà lloc a les 11:00h. Per realitzar la prova absoluta tindran un temps màxim de 1h:15 minuts.

Art. 8.-  Entrega de dorsals. -  Per els mes joves es farà a partir de les 8:15h, per la cursa absoluta a partir de les 9:30h i fins les 10:30h el mateix dia de la prova just al davant del Bar.

Art. 9.- Inscripcions. - Les inscripcions es poden fer per www.elitechip.net fins 1 dia abans de la cursa.

I fins 1h abans,  el mateix dia de la cursa.

En el cas que s'accepti alguna inscripció fora del horari límit establert, aquesta tindrà una penalització de 5€.

PREU: Publicació al cartell de la cursa i a EliteChip.

Art. 10.-  Premis: Abans de la prova absoluta es farà entrega de les categories dels més petits i creuada la meta de l’ últim participant absolut farem entrega de l'absoluta.

Art. 11.- SEGURETAT- La seguretat estarà a càrrec de les autoritats competents: Guardia Civil de Tràfic, Policia Local, Personal de Protecció Civil i Personal voluntari de l’ organització.  

Els atletes hauran d'acatar les ordres d'aquets o per el contrari podran ser eliminats de la cursa.

Disposarem de servei d’ambulància.

 Art. 12.- Control. - El control dels resultats de la prova estarà a càrrec dels jutges de la F.A.I.B i ELITECHIP, juntament amb l'organització.

Art. 13.-Acceptació de reglament. – L'inscripció a la cursa suposa l’ acceptació de la present normativa, així com qualsevol altre mesura que l'organització cregui necessària per un millor desenvolupament de la cursa. En cas de dubte, l'organització es reserva el dret d'interpretació de la mateixa.

L'organització no es fa responsable dels danys morals, físics, psíquics o materials que puguin sofrir o provocar els participants, abans, durant i després de la prova.

Es podrà exigir algun document acreditatiu que identifiqui els participants.

Reclamacions, per escrit i signada per el reclamant. - Es podran fer les reclamacions oportunes el mateix dia de la cursa als membres de l'organització, fins als 15 minuts posteriors del final de cada cursa.

Art. 14.- Modificacions.  - El present reglament es podrà corregir, modificar o millorar en qualsevol moment per l'organització, així com qualsevol dada, norma o apartat per un millor desenvolupament de la cursa. La darrera versió estarà disponible a www.elitechip.es  dos dies abans de la cursa. Els possibles temes no prevists en el reglament seran resolts mitjançant els contactes de l'organització.

Art. 15. – Exoneració de responsabilitat, els participants mitjançant l'inscripció a la prova afirmen, sense sol·licitar cap document per part de l'organització, que tenen les aptituds i experiències necessàries per participar a aquesta prova esportiva, per tant, queden excloses les reclamacions vinculants en aquest article.

 • El participants coneixen i entenen plenament les condicions de participació, normes i reglament. Els participants confirmen expressament haver llegit i entès completament, tot el referent a aquest reglament .
 • Els participants accepten la publicació de material fotogràfic i audiovisual del dia de la prova.

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net