VII Cursa Popular PALMADONA 2024

Competition Data

 • Date: 19/05/2024
 • Running
 • Mallorca
 • Location: Parc de sa Riera
 • City: Palma
 • Start Reg.: 15/03/2024 12:00
 • Limit: 17/05/2024 21:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Port de Pollença

VII Cursa Popular PALMADONA 2024

Competition Data

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma torna a organitzar un cap de setmana dedicat a la dona, però obert a tothom, per a participar-hi gratuïtament, amb un dissabte d’activitats esportives i una zona d’expositors, i un diumenge de curses infantils i per a adults.

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma torna a organitzar un cap de setmana dedicat a la dona, però obert a tothom, per a participar-hi gratuïtament, amb un dissabte d’activitats esportives i una zona d’expositors, i un diumenge de curses infantils i per a adults.

 

Per a participar a les curses infantil i/o a la cursa popular Palmadona és imprescindible inscriure-s’hi. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en línia fins a exhaurir les inscripcions i com a màxim fins al 17 DE MAIG A LES 21 h, a http://www.elitechip.net . NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS D’ÚLTIMA HORA IN SITU EL DIA 19 DE MAIG.

Inscripciones On-line - Pulsa aquí  

 

DISSABTE 18 DE MAIG

De les 11 a les 14 h i de les 16 a les 20 h

·         FIRA D’EXPOSITORS: diferents entitats i empreses vinculades a l'esport, la salut i el benestar oferiran a diferents envelats els seus serveis i productes enfocats especialment a la dona.

·         ACTIVITATS ESPORTIVES I LÚDIQUES: tots els ciutadans podran participar a les activitats esportives dirigides, completament gratuïtes i ofertes per entitats esportives col·laboradores en aquest esdeveniment. També hi haurà activitats esportives per als més petits. La programació definitiva estarà pròximament a la vostra disposició al web www.imepalma.cat

De les  11 a les 20 h (ininterrompudament)

·         RECOLLIDA DE DORSALS I CAMISETES: les persones participants inscrites prèviament a les curses del diumenge, tant infants com adults, hauran de recollir el seu dorsal i la seva camiseta als envelats de “recollida de dorsals” el dissabte. El dia de la prova no es podrà recollir el dorsal ni tampoc es faran noves inscripcions.

DIUMENGE 19 DE MAIG

8.30 h:         ESCALFAMENT PER A NINS I NINES participants a les curses infantils: Susana Sans, educadora fisicoesportiva, entrenadora i creadora de continguts, dirigirà un escalfament abans de cada prova.

9 h              Sortides de les CURSES INFANTILS PALMADONA (fins a 12 anys)

 •          9 h: CURSA I (any de naixement de 2013 a 2014)
 •          9.15 h: CURSA II (any de naixement de 2015 a 2016)
 •          9.30 h: CURSA III (any de naixement de 2017 a 2018)
 •          9.45 h: CURSA IV (any de naixement de 2019 a 2020)
 •          10 h: INICIACIÓ (any de naixement de 2021 a 2024)

10.30 h:       ESCALFAMENT PER ALS PARTICIPANTS de la Cursa Popular Palmadona a càrrec de Susana Sans

11 h:            Sortida de la CURSA POPULAR PALMADONA (per a totes les edats)

El diumenge no es lliuraran dorsals ni camisetes, ni es faran noves inscripcions.

• Són gratuïtes, no competitives; no hi ha cronometratge i hi poden participar nins i nines fins a 12 anys.

• Inscripcions fins al 17 de maig del 2024 a les 21 h o fins que s’exhaureixin les 1.000 places, a http://www.elitechip.net.

• Recollida de dorsals i de camisetes al parc de la Riera el DISSABTE 18 MAIG.

• El diumenge no es lliuraran dorsals ni camisetes, ni es faran noves inscripcions.

·  En finalitzar la cursa es disposarà d’avituallament líquid a la zona de postmeta (per favor, du la teva botella per a omplir-la d’aigua).

·  També cada participant rebrà una medalla i una peça de fruita.

·  Els infants que participin a les Curses Infantil Palmadona no es podran inscriure a la Cursa Popular Palmadona.

·  Els recorreguts són per dins el parc i hi haurà cinc categories i distàncies per a recórrer:

MENORS DE 18 ANYS: PARTICIPACIÓ a qualsevol de les curses

• Tots els menors de 18 anys necessitaran l’autorització de participació del pare/mare/tutor/tutora i hauran d’introduir el DNI i el nom i llinatges de l’adult, que confirmi la seva autorització.

 

És gratuïta, no competitiva; no hi ha cronometratge i és per a tothom, sense límit d’edat.

• Inscripcions fins al 17 de maig del 2024 a les 21 h a http://www.elitechip.net o fins que s’exhaureixin les 4.000 places.

• Els dorsals i les camisetes s’han de recollir al parc de la Riera el DISSABTE 18 MAIG.

• El diumenge no es lliuraran dorsals ni camisetes, ni es faran noves inscripcions.

• Es reservarà un espai a la sortida per als participants amb diversitat funcional. S’indicarà en el procés d’inscripció per a coordinar l’espai a reservar.

• En finalitzar la cursa es disposarà d’avituallament líquid a la zona de postmeta (per favor, du la teva botella per a omplir-la d’aigua).

·       Cada participant també rebrà una medalla i una peça de fruita.

·         El recorregut, de 2,3 km, és un circuit amb sortida i arribada al parc de la Riera.

·         Hi ha la possibilitat de córrer una volta (2,3 km) o 2 (4,5 km).

·       El recorregut de la prova tindrà la sortida al parc de la Riera. Des d’allà, passarà per la rotonda del cementeri en direcció cap a l’av. de l’Uruguai. En arribar a la intersecció amb el c. del General Riera es farà un gir de 180 graus per a anar cap el camí dels Reis. Els participants que només hagin de fer una volta entraran al parc per la porta del c. d’Andreu Torrens i arribaran a la meta; els qui hagin de fer dues voltes tornaran pel camí dels Reis i iniciaran la segona volta.

ALTRES

AJUDAN’S A REDUIR ELS PLÀSTICS

Amb la intenció per part de l’Institut Municipal de l’Esport de fomentar una vida més sostenible i de dur a terme esdeveniments més respectuosos amb el medi ambient, disposarem d’una estació d’aigua potable perquè els participants en puguin gaudir duent les seves botelles reutilitzables per a reomplir-les.

SERVEIS SANITARIS I ASSEGURANÇA

• La cursa serà controlada pel personal responsable de l’organització de l’esdeveniment, que estarà degudament identificat.

• Totes les persones participants tenen una assegurança col·lectiva per als accidents que es puguin produir durant la prova. A més, l’Institut Municipal de l’Esport compta amb una pòlissa de responsabilitat civil.

• Hi haurà serveis sanitaris al lloc de l’activitat.

• Totes les persones participants es consideren aptes per a prendre part a la cursa i es fan responsables dels danys morals, físics i materials que hi puguin patir. Els menors hauran de comptar amb l’autorització del pare, la mare o el tutor i ens hauran de facilitar un número de telèfon mòbil, que relacionarem amb el dorsal per si hi ha qualque urgència.

DRETS D’IMATGE I LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

• El/la participant podrà autoritzar o no als organitzadors l'ús de les imatges obtingudes en el desenvolupament de l'esdeveniment en qualsevol tipus de format i/o mitjà de difusió (paper, web, comunicacions, vídeo, etc.) en fer la inscripció al web.

• En fer la inscripció declarau que heu estat informat/ada dels termes continguts a les Bases i consentiu expressament que les vostres dades personals es tractin per a les finalitats esmentades.

• En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, se us informa que les dades personals que proporcioneu amb la inscripció es podran cedir a l’IME per a gestionar la vostra participació a la Cursa Popular Palmadona. Així mateix, l’IME podrà utilitzar les vostres dades per a enviar-vos informació municipal per mitjans electrònics, incloent-hi SMS, al vostre mòbil, o per mitjans no electrònics.

JOC NET I ALTRES ASPECTES IMPORTANTS

Les persones esportistes inscrites a les curses es comprometen a complir els principis bàsics de joc net en l'esport i de respecte i de convivència amb la resta de participants. És a dir:

• Col·locar-se a la sortida d'acord amb els temps prevists.

• Atendre les indicacions del personal de l'organització i seguir sempre el recorregut de la prova.

• No agafar més avituallaments i obsequis dels que li corresponen.

• No facilitar el dorsal propi a una altra persona.

Per raons de seguretat no es permet la participació amb animals de companyia, llevat de cans guia.

És una cursa a peu i, per tant, es pot fer corrent, caminant i amb cotxets de bebès (pares/mares).

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net