I BTT Sa Carabassa 2023

Competition Data

  • Date: 14/10/2023
  • Cursa BTT
  • Mallorca
  • City: Muro
  • Time: 09:30
  • Registered:
  • Limit: 11/10/2023 23:59
  • Fee:
    20 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio de Ciclisme de les Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
31/12/2023 | Mallorca
24/12/2023 | Mallorca

I BTT Sa Carabassa 2023

Competition Data

RESISTÈNCIA SA CARABASSA BTT

(Puntuable Open de Resistència by Specialized)

REGLAMENT PARTICULAR

1.    Els participants a la prova tenen l’obligació de conèixer i acceptar el reglament.

2.    EL CLUB CICLISTA MURO amb l’AJUNTAMENT DE MURO organitzen la “ I CURSA BTT SA CARABASSA”, puntuable per l’Open de Resistència by Specialized el 14 d’octubre de 2023 a les 9:30 hores a Muro. És una cursa competitiva en les modalitats d’individual o per equips de 2 components, que consisteix en donar el màxim nombre de voltes a un circuit d'aproximadament 7,2 km durant un temps mínim de 3 hores.

3.    L’organització podrà sol.licitar el D.N.I així com la llicència federativa als participants.

4.    L’organització es reserva el dret a modificar el recorregut si es presenten situacions insalvables. També podrà suspendre la prova per causes externes meteorològiques o d’altres situacions alienes a l’organització.

5.    La cursa es realitzarà en la modalitat de btt en un recorregut rural tancat al trànsit i perfectament senyalitzat. Els participants podran elegir les modalitats següents: individual femení, individual masculí, equip femení, equip masculí, equip mixte.

Hi haurà trofeus pels 3 primers classificats de cada categoria.

6.    En cas dels participants dels equips, se contabilitzarà el pas per meta de tot l’equip. És a dir, quan l’últim dels dos integrants de l’equip hagi creuat la meta. els participants del mateix equip han de passar les estores de cronometratge amb un màxim de 10 segons de diferència entre ells, en cas de no cumplir aquest fet podran ser sancionats amb temps o fins i tot ser expulsats de la competició.

7.    El cronometratge el farà Elitechip.

8.    El circuit estarà tancat al trànsit. A més a més, estarà degudament senyalitzat amb cintes i també contarem amb voluntaris que estaran per vetllar per la seguretat dels participants i informar-los de qualsevol incidència del mateix circuit. Els mateixos voluntaris i els jutges vetllaran perquè es compleixi el reglament de la cursa i es respecti el recorregut marcat del circuit. En tot cas els jutges seran els responsables de les possibles sancions als participants.

9.    Cada participant tendrà el seu dorsal i el xip que els facilitatrà l’organització. A més a més, hi haurà un obsequi i un refrigeri al final de la prova per a tots els participants.

10.A la zona de meta s’habilitarà una zona tècnica per poder rebre assistència. Es podran solventar les averies pels mateixos participants dins la resta del circuit sempre i quan no impedeix el normal desenvolupament de la prova. Estan prohibides les bicicletes elèctriques.

11. Durant la prova s’ha de respectar a la resta de participants. Es recomana demanar pas educadament amb antelació a un avançament. Si un participant o equip més ràpid demana pas se’ls ha de facilitar l’avançament sempre que les condicions i el terreny ho permetin.

12.És obligatori l’ús del casc. Les bicicletes han d’estar en bones condicions i l’organització no se’n farà responsable dels possibles desperfectes provocats per un accident durant la prova.

13.Hi haurà personal sanitari obligatori d’acord amb la normativa de la federació de ciclisme.

14.En cas de retirada s’haurà de comunicar als jutges de la prova.

15.Queda prohibit tirar escombraries o residus pel circuit. A la zona de meta s’habilitarà l’àrea d’aportació de residus. Cal recordar que el recorregut transcorre per finques privades i zona rural que s’han de respectar al màxim.

16.La cursa serà controlada per un Jurat tècnic de la Federació Balear de ciclisme i per personal de l’organització. No fer cas de les seves indicacions podrà ser motiu de sanció.

17.Les inscripcions es realitzaran a la web d’elitechip (www.elitechip.net). DATA LÍMIT per a les inscripcions dia 11-10-23. Només es podran inscriure el mateix dia de la prova els participants federats a la FCIB.

18.Els preus seran de 20€ pels participants federats i de 35€ pels no federats. Les inscripcions el mateix dia de la cursa tendran un sobrecost de 5€.

19.La recollida de dorsals serà el dissabte 14 d’octubre de les 7’45h a les 8’45h a la plaça del Comtat ( c/ Ponç Hug I) de Muro

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net