XII Cursa Malalts de Turmell 2021

Competition Data

  • Date: 28/08/2021
  • Running
  • Mallorca
  • City: Sant Llorenç des Cardessar
  • Time: 19:00
  • Registered:
  • Limit: 28/08/2021 12:00
  • Fee:
    Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:
23/06/2024 | Mallorca

XII Cursa Malalts de Turmell 2021

Competition Data

XII CURSA MALALTS DE TURMELL

Reglament de la “XII CURSA MALALTS DE TURMELL (11'6 km)” i de la“VII CURSA NW MALALTS DE TURMELL (6'6 km)”

Reglament de la “XII CURSA MALALTS DE TURMELL (11'6 km)”
i de la “VII CURSA NORDIC WALKING MALALTS DE TURMELL 6'6 km)”

-La cursa es celebrarà el dia 28 d'Agost, amb un circuit aproximat de 11'6 km. per la cursa atlètica llarga i de 6'6 km. per la cursa de Nordic Walking, amb sortida i arribada a la plaça de l'Ajuntament. 

-La sortida serà a les 19:00 hores, primer sortirà la cursa atlètica i després el nordic walking.

-L’’hora màxima d’arribada es a les 20:25.

-Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria (general masculina i femenina, i local masculina i femenina) i un obsequi per els participants.

-El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d'asfalt, camada i terra. Es d'una distancia aproximada de 11,6 km. I està compost per dues parts diferents:
1ª part del circuit de la cursa (aprox. 5 kms.).
Plaça ajuntament, carrer major, plaça nova, carrer església, carrer abeurador, carrer des pou, plaça ajuntament, carrer major, carrer rector pascual, carrer nou, carrerillo, carrer basílica de son peretó, carrer mossèn galmés, carrer lepanto, carretera de calicant, camí de sa blanquera, finca, horts de jadú (AVITUALLAMENT), carretera de calicant, carrer jaume llinàs, carrer des moleter, torrent, sortida de cas taberner, carrer rei sanç de mallorca, carrer major (AVITUALLAMENT), plaça nova.
2ª part del circuit de la cursa i circuit de la cursa de nordic walking (aprox. 6'6 kms).
Carrer església, finca, camí des purgatori, finca, camí de son vives, cas minero, camí de can potxolo, pas inferior de carretera son servera (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona, via de serveis (AVITUALLAMENT), camí de sa tafona fins a cristaleria San lorenzo, carretera de son carrió, carrer pardines, carrer gabriel carrió, plaça ajuntament.

-Hi haurà punts d'avituallament cada 3 km. ,aproximadament.

-El control i cronometratge de la cursa anirà a càrrec de “elitechip” i els jutges de la Federació Balear d’Atletisme.

-L'edat mínima per participar és de 16 anys.

-Seran automàticament desqualificats de la prova tots els atletes que no portin el dorsal, no realitzin el recorregut complet i no atenguin les instruccions del personal de l’organització.

-Les inscripcions només es poden dur a terme a través de la pàgina “www.elitechip.net” fins el dia 27/08/2021.

-El preu de la cursa és de 4€ + 2€ (lloguer de xip) per els 300 primers inscrits i fins el 23-08-21, per la resta de participants el preu serà de 10€ + 3€ (lloguer de xip). El atletes no federats a la federació d’atletisme hauran de pagar un 1€ addicional per la llicència d’un dia.

-Tots els participants inscrits estaran coberts per l’assegurança de la Federació Balear d’Atletisme.

-Recollida de dorsals per totes les curses: El mateix dia de la cursa, de les 17 hores a les 18:30 hores a la sortida (plaça de l'església). Es repartiran a diferents taules, respectant sempre les mesures de distanciament.

-A l’arribada dels participants i abans de recollir el xip i el dorsal, s’han de sotmetre a un control de temperatura corporal, descartant aquells corredors que no se prestin o que no el superin.

-Per poder entrar al parc tancat i recollir els dorsals els participants hauran de dur mascareta i presentar el seu DNI per verificar que estan inscrits a la cursa. També hauran de dur firmat el document de exoneració de responsabilitats.

-No hi haurà servei de guardaroba ni dutxes.

-Hi haurà servei d'ambulància.

-La seguretat de la cursa estarà supervisada per la Policia Local de Sant LLorenç des Cardassar.

-Se aplicaran totes les normes COVID-19 que estiguin vigents el día de la cursa.

-Hi haurà un speaker que dirigirà els corredors en tot moment i donarà instruccions clares sobre la normativa covid, en especial, indicarà quan es poden llevar la  mascareta i quan l’han de portar. El que no segueixi les seves instruccions podrá ser exclòs de la cursa.

-L'organització no es fa responsable dels danys morals, materials i físics que puguin sofrir els participants abans o després de la cursa ni dels objectes perduts i/o sostrets.

-Tots els participants, quan s’inscriuen , certifiquen que es troben físicament bé i sense problemes de salut per poder realitzar aquesta prova.

-L’organització podrà utilitzar imatges dels participants durant la prova, incloent els moments previs i posteriors.

-El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

-El fet d’inscriure’s implica que el participant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a mes suposa l'acceptació d'aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

 Organitza:

 MALALTS DE TURMELL.

 

 Col·labora:

 AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR.

Sign-up Comments

A l'inscriure a la Cursa Malalts de Turmell, certifico que no he tingut símptomes Covid-19 durant els últims 15 dies, ni he estat en contacte amb cap persona que l'hagi patit o ho estigui patint en l'últim mes. A l'inscriure certifique que reconec la naturalesa contagiosa de l'COVID-19 i assumeixo voluntàriament el risc a què m'exposo a l'assistir a la prova. Que aquesta exposició o infecció pugui resultar en lesions personals, malaltia, incapacitat permanent i mort. Entenc que el risc d'estar exposat o infectat per COVID-19 en els pot resultar de les accions, omissions o negligències de part meva i d'altres, incloent, però sense estar limitant-se als membres del Club organitzador voluntaris i participants.
Entenc i accepto que aquesta exempció inclou qualsevol reclamació, ja sigui que la infecció per COVID-19 passi abans, durant o després de la participació en qualsevol programa de el Club.


I si en els últims 15 dies tinc símptomes com tos, febre o dificultat per respirar, No aniré a la Cursa Malalts de Turmell.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net