Nachrichten

Gala Premis IV Lliga Elitechip

08/02/2020

Ahir, divendres 8 de febrer, es va celebrar el lliurament de premis de la IV Lliga Elitechip i Challenge de Mitges Maratons a les instal·lacions de Peugeot PSA Retail Palma, del Carrer Aragó amb un gran nombre de participants i públic. Tots/es els/les finishers de la Lliga Elitechip varen rebre una bossa amb obsequis i camiseta conmemorativa pel seu esforç al llarg del 2019. En premis destacam la doble victòria de Pedro Olmo, tant a la Lliga com a la Challenge de Mitjes Maratons. A la Lliga varen completar el pòdium Pep Joan Serra i Sergio Guerrero. En fèmines destacam la victòria de M. Antònia Rosselló, segona posició per na Marga Adrover i tercera per Beatriz Bastia. A més, es varen fer lliurament als guanyadors/es de les diferents categories.

Pel que fa a la Challenge de Mitges Maratons, com ja hem dit, Pedro Olmo es va fer amb la victòria, en segona posició va quedar l'evissenc José Serra i en tercera posició Miquel Vila. En quant a fèmines, destacar la victòria de Rosa López del +QTrail. També es varen fer lliurament dels diferents premis per categories.

I tot just acabat el lliurament de premis, es va fer un gran sorteig de regals gràcies a El Corte Inglés, Quiro-Mass, Recovery Mallorca, Physiorelax, Nutrisport, Elitechip, Dogleg entre tots els assistents a la Gala. A més es varen donar obsequis gràcies a Peugeot PSA Retail Palma, Alodrink, Quely, Estrella Damm i Club Marathon Mallorca.

l 2019, recordau que ja està en marxa la Lliga 2020 ( per completar-la s'han de fer un mínim de 12 proves del calendari ELitechip) i la Challenge de Mitges Maratons per aquest 2020 serà "un poc" més fàcil ja que per optar a premi s'han de finalitzar 3 mitges maratons per poder puntuar. Així que ja ho saps, apunta't a la Lliga!!

Aquí teniu l'enllaç per veure totes les fotos al nostre facebook: https://cutt.ly/OrDfSBP

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net