News

s’È ja suma 30 edicions, arriba el penúltim cap de setmana de curses de l’any

21/12/2018

Ja arriba el penúltim cap de setmana de l’any. La cursa de s'È celebra la trentena edició de vida aquest diumenge 23 de desembre amb el doble recorregut de 17 km entre els pobles de Lloseta, Alaró, Binissalem i final a Lloseta o els 7 km amb principi i final a Lloseta i passant per Binissalem. És una de les curses més mítiques de l’any que reunirà el miler de corredors.


Aquest diumenge, pels duatletes hi ha el ja coneguda IX Duatló Invertit de Nadal, organitzat per l'Agrupació Esportiva de Manacor. En total són 10 km amb MTB, 4 a peu i finalment 7 amb MTB. La sortida i arribada serà el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor.


També amb Nadal de fons i superant la dècada el grup Esportiu es Vedrà i l'ajuntament de Sant Josep a Eivissa han organitzat la XI Cursa Popular de sa Salsa. Serà el diumenge 23, hi haurà curses per totes les edats, l'absoluta és de 6 km. Una altra cursa que trobarem el diumenge és el Cross Popular Ciutat de Palma, dins el Motorisa Txallange Cross Mallorca 2018/19. L’escenari de la cursa serà la Universitat de les Illes Balears.

Els més petits tenen una cita amb la III Cursa nadalenca infantil al Puig de Lloseta. Serà el dissabte 22 de desembre i hi podran participar nins i nines des dels 0 a 15 anys.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net