Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Muntanya o asfalt? Tu tries!

Dues curses són les que hi haurà aquest cap de setmana al calendari d’Elitechip.net. Es tracta de la Cursa X Muntanya Serra Nord, dissabte, i del 8 i mig de Campos, diumenge.

25/01/2018

El primer mes de l’any es tanca aquest cap de setmana amb dos esdeveniments per corredors al calendari d’Elitechip.net. Dos curses força diferents i concentrades a Mallorca repartides entre dissabte i diumenge.

La primera cursa serà la primera edició de la Cursa X Muntanya – Serra Nord, una prova que tindrà lloc dissabte a les 8.00 i amb un recorregut de 44KM amb sortida a Sóller. Es tracta d’un esdeveniment que quasi ha omplert les 450 disponibles i que promet una prova espectacular per la Serra de Tramuntana. Aquí ho podeu llegir tot.

Ja el diumenge, a partir de les 10 hores, Campos acull la tercera edició de la Cursa del 8 i Mig amb sortida i arribada a la plaça Major. Per davant us espera un recorregut de 8,5KM d’asfalt i que tindrà una vessant solidària a favor d’una ONG de Campos. Hi haurà un obsequi pels primers inscrits i al acabar fruita i aigua per tothom. A aquest enllaç t’ho expliquem.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net