News

Cap de setmana de fang

La Brutatló d’Andratx i la Total Race de Marratxí són els atractius principals d’un dissabte i un diumenge on també hi haurà asfalt, aquatló, una crono de Trail i una cursa de natació

16/06/2016

Quasi un miler d’esportistes s’embrutaran aquest cap de setmana culpa de la Brutatló d’Andratx, que arriba a la seva quinta edició, i la Total Race, que viura la segona. Un format de competició que va mes enllà de ser el més ràpid. També destaca aquest cap de setmana la volta a Sa Dragonera que ha atret a 400 participants.

Obre el cap de setmana la Cursa Popular Serverina, a Son Servera, que tindrà lloc a les 17 hores, i on hi haurà les distàncies de 5KM, 10KM i marxa nòrdica, a més de les curses infantils. La prova és gratis – a excepció del lloguer de xips- i comptarà amb dutxes. Aquí podeu llegir més informació sobre la cursa.

A partir de les 18 hores, Andratx es convertirà en la ciutat del fang. Arriba la quinta edició de la Brutatló amb 175 equips participants. Es tracta d’una prova amb obstacles i amb la possibilitat de fer-ho disfressats i que inclou festa post cursa. A aquest enllaç podeu comprovar la informació de la cursa  que té un caire social i benèfic ja que és a benefici de Caritas Andratx i l’Associació Balear d’Escleròsis Múltiple.

A la mateixa hora però totalment diferent serà la Cronoescalada Cas Secretari, a Alaro. Es tracta d’una cursa de 5,8KM amb un desnivell acumulat de 474 metres. La prova forma part de la Copa Balear de Cronos i KM Vertical 2016. Aquí teniu més informació de la competició.

A les 9.15 tindrà lloc la IV Cursa de Natació Ciutat d’Alcúdia, a la platja Port d’Alcúdia damunt una distància de 2.000 metres. La carrera està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports d’Alcúdia. A aquest enllaç hi trobareu tota la informació de l’esdeveniment.

A Eivissa, concretament a Sant Josep de la Talaia, a les 9 tindrà lloc la Cursa Per la Salut amb dues distàncies, 9,5KM i 5KM. A part hi haurà també una caminada de 5KM. Serà modalitat trail i a benefici Asociación Asperger de Ibiza y Formentera. Aquí hi ha tota la informació de l’esdeveniment.

A les 10, Puerto Portals acull la quinta edició de l’aquatló amb 3KM de cursa a peu + 1KM de natació + 3KM de cursa a peu. Hi ha més de 45 inscrits a aquesta prova que també comptarà amb distàncies d’atletisme pels més petits. A aquest enllaç hi ha tota la informació de la cursa.

El cap de setmana el tancarà la prova més multitudinària, la Total Race, una cursa d’obstacles amb diferents distàncies: 3KM kids, 5KM, 12KM i 12KM elit. Els més petits començaran a les 9 del matí, els del 5KM ho faran a les 10.30 i els de 12KM sortiran a les 12.00. Hi haurà un molt bon ambient a Marratxí ja que hi ha més de 780 inscrits. Aquí teniu tota la informació de la prova de 3KM, de 5KM, de 12KM i de 12KM elit

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net