24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

  • Fecha: 18/03/2023
  • Otros
  • Menorca
  • Población: Maó
  • Hora: 12:00
  • Fecha Fin: 19/03/2023
  • Inscritos:
  • Inicio Insc.: 22/11/2022 12:00
  • Límite: 17/03/2023 20:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
06/07/2024 | Port de Pollença

24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB, és un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies18 i 19 de març del 2023 amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.
⚠️ AVÍS IMPORTANT
Aquest post no era el que esperàvem escriure i podeu estar segurs que ens dol molt haver-vos de dir que aquest cap de setmana, per mor de les condicions meterològiques previstes amb un bon vent i temperatures molt fredes, fan que l'objectiu de fer caliu i passar un dia amigable quedi congelat, i es fa molt difícil dur a terme les 24h Nonstop Running a benefici d'Aspanob.

Us demanan 500 mil disculpes, ens vam equivocar triant les dates. Tot i que sabiem que era hivern, la tramuntana ens ha mostrat la realitat, i l'objectiu festiu de les 24 h no és possible amb un temps com el que tenim aquests dies a Menorca. Però no volem que aquest projecte quedi arraconat fredament i per açò NO ANUL•LAM l'esdeveniment, sinó que el POSPOSAM als propers mesos!Ja estem fent les gestions necessàries per poder anunciar dates i que ho reserveu a la vostra agenda. Tindrem en compte que no coincideixi amb altres esdeveniments esportius per tal de ser molts i moltes i poder viure, per fi, les 24h Nonstop Running que des d'un principi ens havíem imaginat.

Moltes gràcies a tot@s!

Fins molt prest!

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB

VINE A SUMAR KM!!!!   - Objectiu 5000 km

En acabar es fará la suma de tots els km fets per tots els participants, Objectiu 5000 km.

És un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies 18 i 19 de març amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.

La prova es realitzarà entre les 12h del matí de dissabte 18 de març del 2023 i les 12h del matí de diumenge 19, a la pista municipal d’atletisme de Maó de 400 metres de longitud.

Cada participant és lliure de fer el repte de la manera que desitgi, ja sigui corrent o caminant, ja que és una prova no competitiva i començarà el repte en l’horari que ell consideri oportú, amb la durada i forma que desitgi. A l’hora de formalitzar la inscripció, s’ha d’indicar la franja horària i el temps aproximat.

L'objectiu és que durant les 24 hores que dura l’esdeveniment, sempre hi hagi algún participant al circuit realitzant la prova.

INSCRIPCIONS: Fins al dia 16 de de març del 2023 a la pàgina web de WWW.ELITECHIP.NET  i el mateix dia de la prova, a les carpes destinades per les inscripcions a la pista d’atletisme.
El cost de la inscripció serà de mínim 10€ per participant, destinats íntegrament a ASPANOB. Inclourà un dorsal, xip per comptabilitzar el seu repte a més d’una samarreta i una polsera commemorativa.

En el cas que es vulgui fer una inscripció per equips, cada participant haurà de fer igualment una aportació mínima de 10€ com si fos una inscripció individual.

Durant les 24h en que es realitzi la prova, hi haurà un avituallament de begudes per a tots els participants. A partir de les 21.00h de dissabte una torrada i un berenar a les 8.30h del matí de diumenge ubicat a la zona de carpes. Els vestidors del poliesportiu municipal també romandran oberts durant tota la cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS
Es recollirà una hora abans de realitzar el repte de cada participant a la zona de carpes destinada per l’entrega de dorsals, presentant el DNI de l'inscrit.

Al lliurament, cada participant haurà de comprovar el dorsal i el xip en cas de no disposar-ne. El dorsal i el xip són personals i intransferibles. Al acabar la seva actuació es retornarà el xip a la zona indicada.

Es tracta d’una festa totalment solidària i a benefici de les famílies dels fillets que pateixen aquesta malaltia.

Per tot això, VINE A VIURE UN REPTE SOLIDARI!!!

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net