Marxa Cicloturista Solidària A FAVOR D’ELA BALEARS 2022

Detalle del Evento

  • Data: 10/12/2022
  • Cicloturista
  • Mallorca
  • Població: Sencelles
  • Hora: 09:30
  • Inscrits:
  • Llímit: 09/12/2022 21:00
  • Drets:
    15 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:

Marxa Cicloturista Solidària A FAVOR D’ELA BALEARS 2022

Detalle del Evento

MARXA CICLOTURISTA SOLIDÀRIA A FAVOR D’ELA BALEARS.

Reglament:
La Penya Ciclista Sencelles organitza la Marxa Cicloturista Solidària a Sencelles amb l'autorització de la Federació de Ciclisme Balear i el reglament següent:

1. La Marxa Cicloturista Solidària tindrà la sortida oficial dia 10 de desembre de 2022 a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles. El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30 h també, al poliesportiu de Sencelles.

2. La Marxa estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 14 anys. 
El caràcter de la marxa és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista. 

3. El preu d'inscripció és de 15 euros per a ciclistes federats i 20 euros per a NO federats, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.

4. L'organització obliga l'ús de casc protector.

5. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia local, Protecció Civil i personal de l'organització. Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.

6. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de marxa.

7. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.

8. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la marxa realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.

9. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència mèdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.

10. El fet d'inscriure's a aquesta Marxa implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la Marxa.

11. Si les inclemències climatològiques impedeixen el desenvolupament normal de la Marxa, just es farà el berenar que prèviament s’haurà preparat per a tots els participants.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net