I October Bike Menorca 2021

Detall de la Competició

 • Data: 16/10/2021
 • Cursa Cicloturista BTT
 • Menorca
 • Hora: 08:00
 • Inici Insc.: 13/09/2021 00:00
 • Llímit: 10/10/2021 23:59
 • Drets:
  25 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
26/12/2021 | Mallorca

I October Bike Menorca 2021

Detall de la Competició

La October Bike Menorca tendrá lugar el 16 de octubre de 2021. Se trata de una carrera que transcurre por la parte sur y suroeste de Camí de Cavalls. Una úinica distáncia de 32 KM. La prueba se inicia en la Urbanización de Son Bou (Alaior) siguiendo el Camíde Cavalls hasta llegar a la playa de Cala'n Bosch (Ciutadella).

16 d'octubre de 2021

La cursa OCTOBER BIKE te el seu recorregut per la costa sud de Menorca seguint el Camí de Cavalls.

La October Bike Menorca tindrà lloc el 16 d'octubre de 2021. Es tracta d'una cursa que transcorre per la costa sud i sud-oest del Camí de Cavalls. Una única distància de 32 KM. La prova s'inicia a la Urbanització de Son Bou (Alaior) seguint el Camí de Cavalls fins arribar a la platja de Cala'n Bosch (Ciutadella), on tindrà lloc l'arribada i entrega de trofeus.

Observacions Inscripció

Reglament


1. L’ October Bike Menorca esta organitzada per Xtrem Menorca Atletisme, i coordinada per Elitechip SL i Menbios S.L.

2. L’ October Bike Menorca es disputarà el 16 d’ octubre de 2021 i constarà d’una única distància de 32 KM, amb sortida a Son Bou, i arribada a la porta del Hotel Lago Resort Menorca situada a la platja de Calan Bosch, seguint el Camí de Cavalls.

3. La inscripció a la prova implica la total aceptació d’aquest reglament. Les inscripcions s’obriran el 13 de setembre i es tancaran el dia 3 d’ octubre de 2021 amb la intenció de poder oferir una major organització de l’esdeveniment. El present reglament serà d’estricta compliment per tots els participants de l’October Bike Menorca.

4. El preu de les inscripcions serà de 25€.

5. Els atletes no federats en la Federació Balear de Ciclisme hauran de contractar una assegurança d’un dia per la prova que oferim en el procés d’inscripció o en el moment de la retirada del dorsal. El cost de la assegurança es de 5€.

6. La participació estarà oberta a totes aquelles persones que formalitzin correctament tant la INSCRIPCIÓ com el pagament relacionat amb la modalitat de carrera.  L’edat mínima de participació serà de 18 anys complerts el mateix dia de la prova.

7. La inscripció inclou:

 • Participació a la prova.
 • Avituallamient durant i al final de la prova.
 • Seguiment online a través dels punts de pas.
 • Servei de guardarropía.
 • Medalla de finisher.
 • Servei d’autobús de trasllat des de el hotel Lago Resort Menorca fins la sortida de la carrera. Aquest servei té un cost de 15€

8. Sancions:

 •  El corredor del October Bike Menorca haurà portar el dorsal facilitat per la Organització en tot moment, en el manillar de la bicicleta , no podrà ser retallat, doblegat ni modificat. L’INCOMPLIMENT D’AQUEST PUNT POTRARÁ UNA SANCIÓ INMEDIATA AL CORREDOR. 
 • Sortir del traçat per escurçar distàncies:

o Primera sanció: 15 minuts
o Segona sanció: 30 minuts
o Tercera sanció: Desqualificació

 •  Tirar qualsevol tipus de escombraria, trobar restes amb el nombre de dorsal o no portar el número de dorsal apuntat en los embolcalls de barretes y gels.

o Primera sanció: 30 minuts
o Segona sanció: 1 hora
o Tercera sanció: Descalcificació

 • Córrer en qualsevol moment acompanyat d’ alguna persona sense dorsal implicarà la DESQUALIFICACIÓ INMEDIATA.

9. Lliurament de dorsals:

 • Divendres 15 d’Octubre de 2021

Lago Resort Menorca
De 16:00 a 20:00 hores
Es farà un petit breafing a l’inici de cada prova. No hi haurà breafing en el lliurament de dorsals, però sí un punt habilitat per contestar dubtes.

10. La prova estarà controlada electrònicament mitjançant el mètode de xips de MyLaps. La Organizació situarà controls al llarg de la carrera per assegurar-se de que els corredors completin el recorregut, a més de registrar els temps de pas de cada un.

11. El recorregut de la carrera estarà senyalitzat amb les fites del GR-223 i discorrerà per el Camí de Cavalls fins arribar a la platja de Calan Bosch que es tindrà que pujar a la carretera per entrar a meta 

12. Qualsevol corredor que abandoni la prova durant el transcurs de la mateixa, haurà d’ abandonar en un avituallament i fer entrega del dorsal, en el cas que no es retiri en un punt d’avituallament estarà obligat a avisar a la organització.

13. La organització posarà a disposició de tots els participants 3 avituallaments repartits en tot el recorregut amb aigua, isotònic, menjar i fruita, a més de productes posats per l’organització. Cada corredor haurà de portar el seu got, ja que per minimitzar l’impacte ambiental no es serviran gots en els avituallaments. 

14. Esta totalment prohibit rebre ajudes externes o avituallament durant el desenvolupament de la prova fora dels punts disposts per l’organització. Durant el transcurs de la cursa, els participants hauran de fer cas als membres de la organitzadors de la prova en tot moment. El no compliment d’aquest punt implicarà la desqualificació immediata. 

15. L’organització podrà utilitzar imatges, vídeos i so dels participants durant la prova, inclòs moments previs i posteriors, des de la recollida de dorsals, entrega de premis i trasllat dels participants. Tot sense cap límit de temps.

16. Qualsevol ciclista que vulgui fer una reclamació, haurà de presentar-la  per escrit amb una fiança de 50€ perquè aquesta sigui admesa a tràmit. La fiança només serà retornada en el cas de que la reclamació sigui favorable al reclamant. 

17. El temps límit per finalitzar la October Bike Menorca de 32 quilòmetres de distància serà de 3 hores. Tot participant que en algun control superi el temps de tall, serà retirat. En cas de voler seguir la prova haurà d’entregar el dorsal i seguir baix la seva responsabilitat. 

18. L’horari de sortida de la prova serà els següent(*):
• October Bike Menorca 32 Km sortida a las 08.00 hores des de Son Bou.
A la sortida hi haurà servei de gurada-roba i les bosses es retornaran a la zona de meta.
 (*)El desenvolupament normal previst per la sortida es pot veure modificat amb el motiu del COVID19. 

19. Per poder participar l’organització estableix un material obligatori que cada atleta tindrà que portar: 

 • Sistema de hidratació amb capacitat mínima de 0,50 litres (no s’entregaran gots en els avituallaments per reduir residus)
 • Telèfon mòbil amb saldo y bateria.
 • El número de dorsal en tots els gels i barretes de cada participant.
 • Manta tèrmica.
 • Dorsal i chip

L’organització es reserva el dret d’afegir com material mínim un tallavents o impermeable a la llista de material en funció de la climatologia el dia de la cursa. 

20. Les categories de la prova seran:

o Absolut masculí i femení.
o Categoria E-Bike masculí i femení.

21. El servei de bus fins a la línia de sortida, es concentrarà a l’Hotel Lago Resort Menorca

 • 6:45 h. L'autobús sortirà des de l'Hotel Lago Resort Menorca cap a Son Bou. (*)

(*)S'ha d'haver contractat previament el servei de transport fins a la sortida, no es vendrà cap plaça a la sortida del bus.

22. En cas de no poder- se disputar la prova o cancel·lar la inscripció, la organització reservarà una plaça per la edició de l’any següent. En cap cas es retornarà la inscripció parcial o complerta. 

23. Normes ambientals: La participació en la prova implica el coneixement i la acceptació d’aquestes normes de caràcter especial per la conservació del medi ambient. 
No es pot:

 • Utilitzar cap tipus d’element sonor que pugi produir sorolls estridents
 • Sortir del traçat marcat. 
 • Cridar o emetre sorolls o renous fortes.
 • Està prohibit tirar envasos, embolcalls i qualsevol tipus de fems. Cada participant haurà de senyalitzar els seus gels, barretes... amb el numero de dorsal. Si es troba un embolcall el corredor podrà ser sancionat.
 • S’han d’evitar en la mesura del possible les derrapades.

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net