San Silvestre Serverina 2022

Competition Data

 • Date: 31/12/2022
 • Running
 • Mallorca
 • City: Son Servera
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Limit: 30/12/2022 21:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
29/06/2024

San Silvestre Serverina 2022

Competition Data

San Silvestre Serverina!

 

En motiu de les festes de Nadal, organitzem la san silvestre Serverina, una cursa purament popular on cercam incentivar la participació dels habitants del poble. Per això i vist que cau en dissabte, 31 de desembre, realitzarem la san silvestre el dematí a les 11 farem la cursa per nins, on i haurà dues distancies 500 metres i 1000 metres, una caminada popular a les 11.30 i finalment a les 12 la cursa dels grans, accessible per a la majoria de corredors. A més com a tots els esdeveniments que organitza el Club Atletisme Son Servera, es de caràcter solidari per això tota la recaptació de les inscripcions anirà destinat a Son Servera Solidari

OBJECTIU SOLIDARI

L’Associació Son Servera Solidari, fundada l’any 2007 per na Bel Nebot «Llisa» amb la col·laboració d’un grup de persones emprenien la idea i la voluntat de crear una associació solidària que amb els anys s’ha convertit en una de les més importants i actives de Mallorca.

L’associació va comença replegant roba, aliments i doblers per, juntament amb l’associació

‘Mallorca Missionera’, emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal·liar les seves mancances socials.L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que per la manca de feina es trobaren en situació de risc socioeconòmic.

En 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.

OBJECTIU ESPORTIU

 • DATA I HORA INICI - FINAL: Dissabte 31 de desembre del 2022, de les 11:00h a les 13:00 h.
 • LLOC DE L’ESDEVENIMENT: Plaça de Sant Joan.

CURSES I RECORREGUTS 

CURSES INFANTILS

 • 500 METRES i 1000 METRES (2 VEGADES)

CAMINADA POPULAR

 • 2 Voltes a un recorregut de 700 metres (1.4Km)

CURSA ADULTS

 • 6 Voltes al recorregut de 700 metre (4.2 Km)

ESTRATÈGIES RECAPTACIÓ SOLIDARIA: 

APORTACIONS INDIVIDUALS: 

1.      Dorsal solidari, cada persona que vulgui sumar quilòmetres be sigui corrent o a peu, podrà comprar un dorsal solidari per 5 euros que aniran destinats íntegrament a l'associació.

2.      Per la gent que no vulgui participar però vulgui contribuir amb un donatiu es muntarà un punt d’informació i recaptació, junt al lloc de sortida-arribada de cada volta. 

NOTA DE PRENSA I DIFUSIÓ A LES XARXES SOCIALS: Per tal de arribar a la màxima gent possible amb la finalitat de recaptar la major quantitat de doblers, s’informarà als mitjans de comunicació: radio, premsa locals i autonòmics, i xarxes socials.

LINKS D’INTERÉS:

Son Servera Solidari: https://www.facebook.com/sonservera.solidari

Club Atletisme Son Servera: https://www.facebook.com/CASONSERVERA

Ajuntament de son Servera: https://www.sonservera.es/

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net