Noticias

SORTEOS ELITECHIP VIRTUAL RACE

Ja podeu consultar els resultats definitius

26/06/2020

ATENCIÓ!!! Ja podeu consultar els resultats definitius, classificacions, premis i guanyadors/es dels sorteigs a la cursa solidària ELITECHIP VIRTUAL RACE. Reviseu el vostre correu electrònic per comprovar si heu resultat premiats!!!

 

38 premis pels primers classificats (absolut i categories)

45 lots/regals (sorteig realitzat entre tots els participants inscrits al PACK 2 i PACK3)

23 inscripcions/regal per a participar a proves organitzades per Elitechip (sorteig realitzat entre tots els participants inscrits al PACK 3)

 

La cursa solidària ELITECHIP VIRTUAL RACE no seria possible sense la col·laboració de totes les empreses patrocinadores a qui agraïm el seu suport: El Corte Inglés, Artiem Hoteles, TriDeporte, Triatló Esport, Dodleg, FAIB Federació Atletisme de les Illes Balears i FBMIE Federació Balear Muntanyisme i Escalada, Federació de Triatló de les Illes Balears, Nutrisport, Feim KM, PSA Retail Palma.

 

MOLTES GRÀCIES per la vostra participació i solidaritat! Amb la teva participació a la cursa ELITECHIP VIRTUAL RACE em aconseguit 2.295€ que aniran destinats íntegrament a la Creu Roja i serviran per a fer front a la crisi sanitària originada pel Covid-19.

Pots descarregar els premiats en aquest link Pitjar aquí

I si encara no has vist el video amb les fotos, el pots veure aquí  https://www.facebook.com/EliteChip/videos/285236439284595/

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net