News

Cap de setmana de cross i duatló

22/11/2018

El darrer cap de setmana de novembre arriba plegat de curses. El dissabte 24 a les 18 h i amb el frontal ben carregat sortirà la III cursa nocturna de Sant Andreu a Santanyí. El recorregut és de 7 km, hi ha l'opció de fer-los corregent o amb Nordic Walking.

Pels corredors de muntanya el diumenge hi ha la IV Cursa Trail Solidària de la Policia Local de Calvià. Una prova per col·laborar en una bona causa i gaudir dels paisatges de la finca des Galatzó. Les distàncies a córrer seran 10,2 km o 15,3 km, a més és una prova puntuable a la Lliga Balear de Curses de Muntanya. Pels més petits dels 0 fins als 12 anys també hi ha la cursa infantil al mateix aparcament de Es Capdellà a Calvià.

A Palma tendrà lloc el IV Cross Federat i Popular del Club d'Atletisme Badia de Palma. Serà el diumenge a les 10 h al parc de Ses Cases Noves al Pont d'Inca. Hi haurà múltiples categories amb diferents distàncies, el cross popular té una distància de 5,5 km.

Duatló a Menorca i Mallorca

Ciutadella es donarà cita aquest diumenge amb el XVII Duatló Popular de Menorca. Serà a benefici de Creu Roja i sortirà a les 10:30 h. al Pinaret de Ciutadella. Poden participar infants a partir dels 8 anys i el recorregut per adults serà de 5 km a peu, 14 km amb BBT i 1 km més a peu. A Mallorca, en concret a Montuïri també el dia 25 hi haurà el VI Duatló Cross amb categories per menors i el duatló absolut que sortirà a les 11h. Pels aficionats a la bicicleta el diumenge també hi ha el III Enduro MTB The Ponent Gambers. Serà al Trail Park de Peguera a partir de les 10 h.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net